Gedistilleerd

Kraaywijn.nl

Adres:
Meerbon 32
2465 BP RIJNSATERWOUDE

E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon:
(0172) 41 67 52

Mobiel:

06 24 97 35 59

KvK:
5438.36.33

BTW nr:
NL 1790.59.440.B03

Levering

Binnen het postcode gebied 2400-2499 wordt uw bestelling vanaf 6 flessen assorti zonder bezorgkosten thuis afgeleverd door onze bezorgdienst. Buiten dit postcodegebied leveren wij franco thuis bij orders vanaf € 120,- Voor het bezorgen van orders onder de € 120,- en buiten het postcodegebied 2400-2499 brengen wij € 7,50 bezorgkosten in rekening.
Aflevering geschiedt in principe – zonder vooraankondiging – aan het factuuradres of aan een apart opgegeven tweede adres, waar dan overdag wel doorlopend iemand aanwezig is.

Indien duidelijk aangegeven, is plaatsing onder carport, in garage of schuur ook mogelijk. Geeft u dat bij afronden van uw bestelling in de webwinkel aan.

Bij regelmatige afwezigheid op het factuuradres kan in overleg met ons en de bezorgdienst een afspraak voor aflevering worden gemaakt.

Nieuwsbrief

 KLIK HIER  voor de Nieuwsbrief / Courrier des Vins zomer 2020
 
Onder de naam Courrier des Vins verschijnt een aantal keren per jaar een verkoopbrief met interessante aanbiedingen. Vele jaren lang werd deze nieuwsbrief / Couurier in gedrukte vorm verzonden. In tijdperk van de digitale communicatie en in het kader van de milieubelasting verzenden we de Courrier nu zoveel mogelijk digitaal.     
De Courrier bevat standaard een assortiment betaalbare wijnen onder de naam “Sélection Kraay” met een goede prijs/waarde verhouding èn een vaste lage prijs bij afname van een doos à 6 flessen.
De overige aangeboden wijnen kunnen per fles besteld worden.
Courrier des Vins
 

Home

Kraaywijn is een wijnhuis wat voortgekomen is uit AA. Kraay wijnkopers sinds 1880. In deze webwinkel wordt een deel van onze wijnen gepresenteerd. Daaronder zijn ook wijnen die gerekend worden tot de Sélection van Kraay: Zij hebben een goede prijs/waarde verhouding en zijn extra voordelig bij afname van een doos à 6 flessen.

Van oudsher voert Kraaywijn een breed assortiment wijnen uit Frankrijk. De afgelopen jaren is er ook veel aanbod vanuit andere wijnlanden. De consument raakt ook meer en meer bekend met wijnen uit Spanje, Portugal, Oostenrijk en Zuid-Afrika. Om die rede werkt Kraaywijn “wijn voor thuis” zeer nauw samen met een andere importeur, waardoor er een breed assortiment kwaliteitswijnen wordt aangeboden, wat exclusief gevoerd wordt voor de Nederlandse markt.

Voor groepen vanaf 10 personen komen we ook bij u thuis of op kantoor!

En indien gewenst kunnen ook wij voor een "proef" locatie zorgen.

Natuurlijk kunnen wij u ook persoonlijk adviseren, neemt u gerust contact op met René van Leeuwen.

  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • KVK: 5438.36.33
  • BTW Identificatienummer: NL002017444B22 
  • Ing:   NL13INGB0007875216               
  • Rabo:NL20RABO0168445239

 

De Sélection wijnen van Kraay wijnkopers

Verkoopvoorwaarden

Alle prijzen gelden per fles of per eenheid inclusief BTW en onder voorbehoud van prijswijzigingen.
Met uitzondering van de “Sélection”-wijnen, welke alléén per doos geleverd worden, kunnen alle andere wijnen ook per fles worden besteld.

Vermelde jaargangen gelden zolang de voorraad strekt.
Wijzigingen in verpakking voorbehouden.

Binnen het postcode gebied 2400-2499 wordt uw bestelling vanaf 6 flessen assorti zonder bezorgkosten thuis afgeleverd door onze bezorgdienst. Buiten dit postcodegebied leveren wij franco thuis bij orders vanaf € 120,- Voor het bezorgen van orders onder de € 120,- en buiten het postcodegebied 2400-2499 brengen wij € 7,50 bezorgkosten in rekening.

Bij grotere afname wordt de volgende korting verleend:
36 flessen 5 % / 48 flessen 6 % / 60 flessen 7%/
90 flessen 9 % /120 flessen 12 %

Deze kortingen zijn niet van toepassing op de Sélectionwijnen, welke al netto zijn; deze wijnen tellen echter wel mee voor de staffelkorting van de overige wijnen.

Reclames binnen 48 uur na aflevering. Reclames m.b.t. het transport – breuk en manco’s – direct bij ontvangst op het vervoerbewijs aantekenen.

De kwaliteit van de wijnen wordt alleen al door de bijzondere selectieprocedure onvoorwaardelijk gegarandeerd.
Mocht een wijn desondanks niet naar uw smaak zijn, dan bestaat de mogelijkheid de resterende, nog ongeopende flessen, in overleg met ons te retourneren. Deze flessen zullen dan worden vergoed.
In dat geval dient dit binnen 2 weken na ontvangst van de wijnen te worden gemeld.